Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Чи я шось не зрозумів, чи воно так працює?Для користувачів з України добре працює безкоштовний SMTP від SendPulse.
Обмеження: 12 000 повідомлень в місяць, максимум 50 на годину.
Так, реєструєтесь на свою, будь яку пошту, додаєте домен, з якого будуть відправлятися листи, налаштовуєте DKIM та SPF записи, і потім, в престі прописуєте їх сервер smtp-pulse.com, порт і логін/пароль.Чи я шось не зрозумів, чи воно так працює?
Вони не дають пошту для використання на сайті для відправки. Я при реєстрації вводив свою коректну пошту.
Я так розумію з неї будуть відправлятись листи. Але в такому випадку вона і так відправляється. Просто інодііснують обмеження. Мені нещодавно заблокували, бо типу спам. Писав в сапорт, розблокували.
Так у вас хостінг я так розумію. В мене свій сервер.Так, реєструєтесь на свою, будь яку пошту, додаєте домен, з якого будуть відправлятися листи, налаштовуєте DKIM та SPF записи, і потім, в престі прописуєте їх сервер smtp-pulse.com, порт і логін/пароль.
Мене ніколи не блокували, тільки іноді впирався в ліміти (під час високого сезону продажів, більше 50 листів на годину), в такій ситуації купував на місяць платний тариф 300 грн, і все працювало далі.
P.S. Зараз я перейшов на SMTP сервер від Hostinger (використовую їх пошту для домену, найдешевший варіант, як на мене), там немає лімітів, як на безкоштовному тарифі SendPulse.
Ні, ви щось не так зрозуміли. у мене не shared hosting, у мене VPSТак у вас хостінг я так розумію. В мене свій сервер.
Дома стоїть. HP. На ньому Proxmox. Далі зараз CloudPanel.Ні, ви щось не так зрозуміли. у мене не shared hosting, у мене VPS
І це ніяк не впливає на можливість використовувати SMTP від SendPulse.
А у вас який сервер? В офісі, в 19" стійці стоїть HP або Dell? Чи теж VPS?)